Ook dit jaar kerststukjesactie ten bate van onderhoud Heilig Hartkerk

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Net als in voorgaande jaren worden door een aantal vrijwilligers van de parochie Heilig Hart Overhoven in Sittard kerststukjes gemaakt.

De kerststukjes zijn te bestellen tot en met zondag 10 december, bij voorkeur middels een e-mail aan [email protected]. Als het niet anders gaat, dan mag het ook telefonisch via 0612898993.

Het aantal kerststukjes dat de vrijwilligers maken is natuurlijk niet oneindig, bestel daarom op tijd, want zodra het maximumaantal bestellingen is bereikt kunnen er geen kerststukjes meer worden besteld. U heeft keuze uit twee kerststukken: een à 15 euro en een grotere variant à 20 euro. Op verzoek kunnen voor 10 euro ook kleinere stukken worden gemaakt. De opbrengst van de verkochte kerststukjes wordt besteed aan het onderhoud en de instandhouding van het in 1929 gebouwde en door architect Jos Wielders ontworpen kerkgebouw.

Elk kerststuk wordt uniek met de hand vormgegeven, de hieronder afgebeelde

Kerststukjes
Kerststukjes: links à 20 euro, rechts à 15 euro

exemplaren zijn dan ook slechts voorbeelden. Het is niet mogelijk om persoonlijke voorkeuren (zoals andere kleur kerstballen, et cetera) door te geven. U kunt de bestelde kerststuk(ken) tegen contante betaling afhalen op zondag 17 december tussen 12:00 en 12:30 uur, achter in de Heilig Hartkerk van Overhoven aan de Geldersestraat 37 in Sittard. Afhalen op andere momenten is niet mogelijk.

 

Cookieinstellingen