Laeve in de broewerie – 39e voorstelling Houtumse Revue

Foto: © Freep!k

In Holtum wordt alweer druk gebrouwen aan de nieuwste uitvoering van de Houtumse Revue.

Traditie én vernieuwing gaan hand in hand. Laeve in de broewerie vertelt het hartverwarmende verhaal van een traditionele bierbrouwerij op de rand van faillissement, bedreigd door de overweldigende concurrentie van Buchte Beer. Als alle hoop verloren lijkt, komt hulp uit onverwachte hoek.

De meesterbrouwers van de Houtumse Revue gaan op de bühne aan de slag met ingrediënten als dans, zang, buut en sketches om een avondvullend programma te verzorgen, waarin u de familie Hopjes van dichtbij volgt. Een meeslepend verhaal over hoe een klein dorp groot kan lijken en laat zien, wat de kracht van familie, samenwerking, liefde en humor is en hoe we samen sterker staan.

Veranderende tijden zorgen ook voor een veranderend programma. Laat u verrassen en kom kijken op 20, 21, 25, 26 of 27 januari 2024.

Speciaal voor deze revue is er een Leefdesbeer gebrouwen. Op 9 december wil de organisatie van de Houtumse Revue samen met u het eerste vat aanslaan. U bent vanaf 14:00 uur van harte welkom in Café d’n Aezel in Holtum. Aansluitend start om 15:00 uur de kaartverkoop voor gereserveerde plaatsen.

Cookieinstellingen