Le Garage Sittard

Heeft u de open dag van 25 november gemist? Geen probleem, u bent van harte welkom op een van de inloopavonden in december, namelijk: donderdag 7 of dinsdag 19 december van 19:00 tot 20:30 uur bij Royworks Sittard.

Het adres van de inloopavonden is Leyenbroekerweg 29, Sittard.

U bent vrij om binnen te lopen en u uitgebreid te laten informeren over deze prachtige nieuwe woonplek die ‘le Garage Sittard‘ heet. De naam is overigens te danken aan de voormalige KwikFit garage, voor velen een lokaal bekende locatie. Op deze beschutte plek aan de rand van het centrum, vlakbij enkele mooie natuurparels en op loopafstand van dagelijkse voorzieningen komen straks zeventien ruime appartementen, drie luxe penthouses en vijf levensloopbestendige patiowoningen.

Unieke locatie met een uitgebreid woonaanbod

Er is een uitgebreid aanbod appartementen beschikbaar. Alle appartementen hebben een ruimtelijke indeling, zijn hoogwaardig afgewerkt en hebben een buitenruimte in de vorm van een loggia.
Le Garage Sittard onderscheidt zich niet alleen door de unieke ligging en het gevarieerde aanbod woningen, maar ook door de stijlvolle vormgeving en een moderne, stedelijke architectuur. Deze unieke woonplek kent dan ook een fraaie combinatie van klassiek strakke architectuur, duurzaam materiaalgebruik en een hoogwaardige groene invulling.

Comfort en duurzaamheid

Comfort en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten binnen het ontwerp van le Garage Sittard.
Niet alleen hebben de appartementen, penthouses en patiowoningen een ruimtelijk wooncomfort, ook voldoen ze aan de hoogst mogelijke isolatienormen en zijn ze voorzien van duurzame en slimme details op het gebied van energie-, klimaat- en luchtbeheersing.
Samen met de hoge isolatiewaardes zorgt dat voor een forse besparing op uw energiekosten en een minimale belasting van het milieu.

Meer weten? Kijk op de website, kom naar een van de inloopavonden of maak een persoonlijke afspraak met de makelaar op een tijdstip dat het u past.

Cookieinstellingen