Vriend worden van Project Greutsj

Foto: Greutsj

Greutsj is een project van Ecsplore en is bedoeld voor jong en oud, die binnen onze maatschappij met zelfvertrouwen én trots willen functioneren.

Middels leuke, leerzame activiteiten gaat vooral jong en soms ook oud(er) aan de slag. In samenzijn en samenwerking leren kinderen onder andere contacten aan te gaan en te onderhouden, samen plezier te beleven, actief bezig te zijn en hun kwaliteiten te benutten of uit te bouwen. Daar waar nodig en mogelijk sluiten ook af en toe oudere jeugdigen aan, om hun betrokkenheid op de samenleving en maatschappij te vergroten.

Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers en gasten ontdekken, ontplooien, verkennen en vergroten deelnemers hun bekwaamheid naar de toekomst.

Doordeweeks en in het weekend bestaan onze lessen en activiteiten uit thematisch leren, sporten, spelen en ontdekken voor alle doelgroepen.

U kunt Greutsj steunen door lid te worden van Vrienden van Greutsj. Lid worden kost 50 euro per jaar. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Als lid heb je de mogelijkheid om zelf te bepalen aan welke projecten binnen Greutsj dit geld wordt besteed.

Elk jaar wordt er een bijeenkomst georganiseerd waar leden hun bestedingsdoelen kunnen voorstellen. De top-3 doelen wordt gekozen door stemming op de bijeenkomst. Het geselecteerde doel wordt dat jaar uitgevoerd.

Vriend worden van Greutsj? Dat kan via www.greutsj.nl of door contact op te nemen met Michel van Dijke (T. 0627074453 – [email protected]).

Cookieinstellingen