Nonnevottenactie Koninklijke Harmonie Aurora Grevenbicht

Foto:

Het is al jaren een traditie van de Koninklijke Harmonie Aurora uit Grevenbicht-Papenhoven om nonnevotten te verkopen in de week voorafgaand aan de Vastelaovend.

Ook dit jaar werkt deze Beegse vereniging weer samen met Echte Bakker Natalie, die de nonnevotten bakt.

De verkoop van de nonnevotten gebeurt deur-aan-deur in de kernen Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk op 5, 6 en 7 februari in de avonden. Leden van Aurora komen dan bij u langs met de versgebakken nonnevotten, zodat u de carnavalsdagen niet zonder dat lekkers hoeft te zitten. De betaling kan zowel cash als met de pin voldaan worden door het scannen van een QR-code.

Woont u niet in de buurt of wenst u een grote bestelling te doen, om bijvoorbeeld op kantoor uit te delen of mee te nemen naar familie? Dat kan! Mail dan het aantal nonnevotten en uw gegevens naar [email protected] en geef in de mail aan of u op 5, 6 óf 7 februari (tussen 18:00 en 20:00 uur) de nonnevotten op komt halen in het opleidingslokaal van onze vereniging (ingang via parkeerplaats café Aurora Grevenbicht).

De nonnevotten kosten dit jaar €1,75 per stuk, waarbij een deel van de opbrengst ten goede komt aan Koninklijke Harmonie Aurora en de blaasmuziek in het Beegse. U krijgt bij een bestelling van 10 nonnevotten er 1 nonnevot gratis bij. 11 voor de prijs van 10 dus!

Aurora dankt u bij voorbaat voor uw bestellingen en wenst iedereen een prachtig carnavalsseizoen toe en dat de nonnevotten goed mogen smaken!

Cookieinstellingen