Stichting LVK organiseert ‘Daag van ’t Vastelaovesleedje’

Foto: LVK

Op zaterdag 13 april 2024 vindt de derde editie van de ‘Daag van ’t Vastelaovesleedje’ plaats in de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

De organisatie is in handen van de stichting LVK, met L1 als mediapartner. Deze bijzonder interessante dag begint met een ontvangst om 09:30 uur en duurt tot 16:00 uur. Daarna is er gelegenheid voor een afsluitende borrel tot 17:00 uur.

De dag is bestemd voor (potentiële) schrijvers, componisten, arrangeurs, zangers en zangeressen, etc. van Limburgse vastelaovesleedjes. Via workshops en presentaties krijgen (beginnende) schrijvers en componisten tips & tricks et cetera. voor het maken van een pakkend liedje. Voor artiesten zijn er workshops op het gebied van effectief stemgebruik en profilering op social media. Ook zijn er individuele speeddates, om een tekst of een compositie 1-op-1 voor te leggen en te bespreken.

De workshops en speeddates worden gegeven en verzorgd door tal van bekende mensen uit de vastelaoves- en muziekwereld, waaronder Bas Keltjens, Rob Mennen, Guus Steinen en Dwayne Horbag.

Inschrijven

Deelname aan de ‘Daag van ’t Vastelaovesleedje’ kost slechts € 22,50, inclusief koffie en vlaai bij ontvangst en soep en broodjes in de pauze. Het volledige programma is op Aswoensdag/Valentijnsdag 14 februari aanstaande om 11:11 uur te vinden op de website www.stichtinglvk.nl. Vanaf dat moment is het ook mogelijk in te schrijven voor de dag. Echter ben er snel bij, want per workshop kunnen maximaal 25 geïnteresseerden deelnemen. Aanmelding van workshops en speeddates is op basis van volgorde binnenkomst.

Cookieinstellingen