Deel beren Teddy Bear Toss maar Oekraïne

Foto: © Freep!k

Een deel van de beren en knuffels die in december tijdens de jaarlijkse Teddy Bear Toss van Snackpoint Eaters Limburg op het Geleense ijs belandden is naar Oekraïne gebracht.

De beren die tijdens de Teddy Bear Toss worden ingezameld zijn bedoeld voor de kinderafdeling van het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen en de Vincentiusvereniging in Geleen. Maar dit jaar kwam er ook een verzoek van de kant van Samen Sterk – Samen Vrij. Deze stichting zet zich in voor humanitaire hulp aan het door oorlog geteisterde Oekraïne. Hun belangrijkste doelgroepen zijn door oorlogsgeweld en andere omstandigheden in nood geraakte (wees)kinderen, ziekenhuizen, getroffen burgers en dieren.

Voorzitter Lahay: “We zijn blij dat we op deze manier iets voor die kinderen hebben kunnen betekenen. Al is het maar een klein gebaar. De situatie in Oekraïne ging ons altijd al aan het hart en is sinds de komst van Yevgen Fadyeyev naar Snackpoint Eaters Limburg alleen maar persoonlijker geworden.” Fadyeyev is afkomstig uit Kiev.

Cookieinstellingen