Holy Hill Obstacle Run op 15 september 2024

Foto: Holy Hill Obstacle Run

De Holy Hill Obstacle Run, een van de meest uitdagende en opwindende evenementen in de regio, beleeft op 15 september 2024 in Sittard-Geleen zijn zevende editie.

De start van deze epische uitdaging zal plaatsvinden vanaf de Schootsvelden in Sittard, waarna deelnemers een onvergetelijke route zullen volgen door het historische stadscentrum, langs de St Rosa kapel en door de adembenemende natuur en heuvels van het buitengebied van Sittard.

De Holy Hill Obstacle Run belooft opnieuw een onvergetelijke ervaring te worden voor deelnemers van alle niveaus. Met meer dan 50 uitdagende hindernissen zullen deelnemers hun uithoudingsvermogen, kracht en moed op de proef stellen terwijl ze door water ploeteren, door modder kruipen, hun spierballen laten rollen, snelheid trotseren en hoogtes bedwingen. Het wordt een test van fysieke en mentale kracht, waar alleen de sterksten zullen zegevieren.

Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, waaronder een parcours van 6 km, 10 km of zelfs 20 km, zodat zowel beginners als ervaren obstacle runners iets vinden dat bij hun niveau past. Bovendien is er een speciale “family wave” voor kinderen, waarbij ze onder begeleiding van volwassenen kunnen deelnemen en samen herinneringen kunnen maken die een leven lang meegaan.

“De Holy Hill Obstacle Run is veel meer dan alleen een obstakelrun; het is een viering van doorzettingsvermogen, teamwork en gemeenschapsgeest,” aldus de organisatoren. “We zijn verheugd om opnieuw samen te komen in Sittard-Geleen en deelnemers van alle leeftijden en achtergronden aan te moedigen om hun grenzen te verleggen en te genieten van een dag vol avontuur en adrenaline.”

De inschrijving voor de Holy Hill Obstacle Run is geopend. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een van de meest opwindende evenementen van het jaar in Sittard-Geleen!

Cookieinstellingen