Superfanfare “Veer make es 1 meziek”

Foto: Superfanfare

Een uniek concert dat je niet mag missen: maar liefst 7 fanfares uit de Gemeente Sittard-Geleen zullen samen als één orkest musiceren.

Ruim 200 muzikanten op één podium, van jong tot oud, in een fantastische samenwerking. Fanfare Concordia Einighausen, Fanfare Juliana Munstergeleen, Fanfare St. Caecilia Guttecoven, Fanfare St. Jan Leyenbroek, Muziekvereniging Vriendenkring Limbricht, Fanfare St. Caecilia Broeksittard en Muziekcorps St. Barbara Sanderbout presenteren: “Veer make es 1 meziek”.

Voor de pauze zullen het Superslagwerkensemble en het Superjeugdorkest (gevormd door startende jeugdige muzikanten) verrassen met een magisch verbindend programma. Na de pauze zal de unieke Superfanfare van 180 muzikanten het muziekprogramma vervolgen met mooie toegankelijke muziekwerken gebaseerd op het thema “magisch” met o.a. de wereldpremière van de compositie “De Heks van Limbricht” van Suzanne Welters.

Het Superfanfareconcert is op zondag 10 maart 2024 om 19:00 uur in het Toon Hermans Theater in Sittard. Kaarten zijn koop via de website van de schouwburg www.plt.nl.

Cookieinstellingen