Aftrap NK Tegelwippen 2024 Sittard-Geleen

Foto: Gemeente Sittard-Geleen

Ook dit jaar doet de Gemeente Sittard-Geleen weer mee aan het NK Tegelwippen om de verstening in onze omgeving zoveel mogelijk tegen te gaan.

Nadat we vorig jaar Gemeente Maastricht in de onderlinge derbystrijd hebben verslagen, gaan we uiteraard proberen ook dit jaar weer te winnen. Alleen doen we dat dit jaar niet alleen tegen Maastricht, maar via de battle for Limburg ook tegen de Gemeente Roermond en de Gemeente Venlo.

Uiteraard biedt de gemeente Sittard-Geleen je ook dit jaar weer hulp. Onder de slogan #naoveurevergreune zal Stichting De Rollen aan de slag gaan met buurtteams, zal de TegelwipTaxi weer actief zijn en kun je ook dit jaar weer gebruik maken van het tegel-wip-uitleenpakket.

In het kader van de aftrap heeft Wethouder Leon Geilen alvast de eerste aanzet gegeven voor een tegelwipactie bij Stichting Speelgoedbank-Kledingbank de Grabbelton Zuid-Limburg. In deze video zien je de wethouder de ‘symbolische’ (er zullen er nog veel meer volgen) eerste tegels wippen en ze vervolgens afvoeren met de TegelwipTaxi van de gemeente Sittard-Geleen.

Cookieinstellingen