Op 30 en 31 maart geen treinen naar Heerlen en Maastricht

<em>Binnenkort ook nachttrein Arriva tussen Maastricht en Amsterdam</em>
Binnenkort ook nachttrein Arriva tussen Maastricht en Amsterdam
Foto: SGN

Op 30 en 31 maart rijden er bussen in plaats van treinen op het traject Sittard-Heerlen en het traject Sittard-Maastricht Randwyck.

ProRail werkt van zaterdag 30 tot en met zondag 31 maart aan het spoor. Door deze werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Sittard en Heerlen en tussen Sittard en Maastricht Randwyck. Er worden bussen ingezet. Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

Stop- en snelbussen

Op zaterdag 30 maart rijdt zowel de RS12 Maastricht Randwyck – Sittard als de RS15 Heerlen – Sittard niet. Ook de NS intercity tussen Maastricht – Sittard en Heerlen – Sittard rijdt niet. Reizigers kunnen gebruikmaken van stop- en snelbussen tussen Maastricht – Sittard en Heerlen – Sittard. Reizigers tussen Maastricht Randwyck en Maastricht kunnen in de vroege ochtend en late avond gebruikmaken van een pendelbus. Overdag kan er gebruik worden gemaakt van de overige treinen richting station Maastricht Randwyck (RS18 vanuit Heerlen) of reguliere lijnbussen.

Reizen met treinvervangend vervoer

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een betaalpas of OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Langere reistijd

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Maastricht of Heerlen.

Informatie voor reizigers

Arriva informeert reizigers over de gevolgen van deze werkzaamheden voor hun treinrit via de informatieschermen in de treinen, via de website van Arriva, via op posters op de stations en via berichten op social media.

 

Cookieinstellingen