Houtem Vreuger zoekt oude foto’s en films over Muziekgezelschap Juliana Holtum

<em>1981 - Juliana Holtum in Kerkstraat Born</em>
1981 - Juliana Holtum in Kerkstraat Born
Foto: 509 - Regioarchief Sittard-Geleen

Werkgroep Houtem Vreuger organiseert op in november in De Auw Sjoal een avond over het verleden van muziekgezelschap Juliana Holtum.

Deze gratis toegankelijk en ongetwijfeld boeiende avond wordt gehouden op zaterdag 16 november. Zaal open 19:00 uur. Het programma start om 19:30 uur duurt tot circa 22:15 uur.

De werkgroep is momenteel samen met enkele leden van Muziekgezelschap Juliana Holtum druk bezig om de avond vorm te geven. Op de avond wordt filmmateriaal en foto’s getoond.

Natuurlijk worden er ook enkele muziekstukken gespeeld door Muziekgezelschap Juliana Holtum. Als slotstuk van de avond zal een alom bekende buuttereedner acte de préséance geven.

De organisatoren van deze avond zijn nog op zoek naar film- en fotomateriaal over de rijke geschiedenis van Muziekgezelschap Juliana Holtum. Mocht u thuis nog film- en/of fotomateriaal hebben liggen dat voor deze avond gebruikt mag worden, geef daarvan dan a.u.b. bericht via [email protected] of door contact op te nemen met Marcel Claessens (telefoon 0630120622).

Foto: 509 Fotocollectie J. Bijlmakers, Born – Regioarchief Sittard-Geleen

Cookieinstellingen