Nieuwe ontwikkeling in het Art Bins Project van HutsSpot

Foto: © HutsSpot

Afgelopen week heeft HutsSpot het Art Bins project gepitcht aan de getalenteerde studenten van de opleiding Mediavormgeving van het Vista-college.

Met het Art Bins Project worden de bekende saaie afvalbakken veranderd in echte functionele kunstwerken. Ze vallen extra op, waardoor je er sneller je afval in gooit.

De studenten zullen de komende weken hun creatieve krachten bundelen om maar liefst vijfentwintig afvalbakken te transformeren tot adembenemende kunstwerken die de openbare ruimte in onze gemeente zullen opfleuren.

“Het is inspirerend om te zien hoe deze jonge geesten hun vaardigheden en passie voor design inzetten om een positieve impact te maken op onze gemeenschap. Hun unieke perspectieven en creativiteit zullen zeker onze straten verlevendigen en ons bewust maken van het belang van een schone en mooie omgeving,” aldus Sanne Janssen van HutsSpot

Art Bins is een project in opdracht van de Gemeente Sittard-Geleen en wordt mede mogelijk gemaakt door Kunstbende Limburg, Vidar en Stadslabs Sittard-Geleen.

Cookieinstellingen