World Circus Day vier je in Geleen!

Foto: Adele Fame

Ook in 2024 is de familie Donnert weer op pad in Nederland met The Magical World of Circus, een kwalitatieve circusshow voor de hele familie.

Van 19 tot en met 21 april staat het circus in Geleen op de Markt. Voor het derde jaar op rij zal het circus weer een compleet vernieuwd internationaal programma presenteren ter ere van World Circus Day op zaterdag 20 april.

Sandor Donnert is een bekende naam in de circuswereld. Als jonge producent tekent hij onder andere voor grote circusproducties als het Kerstcircus in Aachen en Den Haag en presenteert hij samen met de Duitse band The Höhner een grote circusshow. Maar naast al deze grote producties heeft hij samen met zijn familie een eigen circus waarmee hij door zuid- en midden Nederland tourt. Een circus met kwaliteit, want vele van de acts stonden ook in zijn grootste producties!

Een zorgvuldig samengesteld programma met artiesten uit Nederland, België, Italië, Tsjechië, China en Portugal. Ruim 100 minuten circusplezier voor jong en oud tegen betaalbare entreeprijzen.

Na het grote succes van vorig jaar keert clown Marco Mariani weer terug met nieuwe doldwaze komische verrassingen. Een internationaal programma betekent artiesten uit de hele wereld. Uit China komt Dou Dou, die handstandacrobatiek laat zien zoals u dat nog niet eerder zag. Uit ons eigen Nederland ziet u, bekend van Hollands Got Talent, Amber Karstens met haar dancing collies. Uit Tsjechië is de veelzijdige Lagroni Family gecontracteerd met onder andere de bouncing ball jonglage van zoon Nicolas, die een van de snelste stuiterballenjongleurs is van Europa! Adele Fame stond al in vele grote producties waaronder het Duitse circus Roncalli, nu dit jaar zal zij met haar luchtacrobatiek het Nederlandse publiek verbazen. Zij en vele andere artiesten nemen u mee in de Magical World of Circus

Voorstellingen

  • Vrijdag 19 april – 19:00 uur: Family Friday – 10 euro tribune, 15 euro loge
  • Zaterdag 20 april – 15:00 + 19:00 uur
  • Zondag 21 april – 14:00 uur

Kaartverkoop via de www.magicalworldofcircus.com of 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de circuskassa.

Meer actuele informatie vindt u op de Facebookpagina Magical World of Circus

Cookieinstellingen