Poëtisch luisterconcert met Marion Vervoort en Egbert Dierix

Foto: Marion Vervoort en Egbert Derix

Op zondag 28 april geven Egbert Derix & Marion Vervoort van 15:00 tot 16:30 uur een poëtisch luisterconcert in het oude Salviuskerkje in Limbricht.

In dit concert brengen Marion Vervoort en Egbert Derix muziek en Limburgse poëzie bij elkaar.

De Noord-Limburgse zangeres en liedschrijver Marion Vervoort komt na een succesvol concert in 2023 in het Salviuskerkje nogmaals terug, samen met pianist en componist Egbert Derix. Je zal meegenomen worden door het sublieme pianospel samen met de pure en warme stem die het leven bezingt. Liedteksten over het leven dat ze soms fluisterzacht, dan weer vlijmscherp in poëtische bewoordingen bevraagt, viert en omarmt. Haar stem en de gevoelige, overtuigende muziek van pianist/componist/arrangeur Egbert Derix raken het hart van elke luisteraar.

Met Egbert Derix uit Horst werkte Marion aan haar debuutalbum Nachtvogel. Egbert Derix studeerde aan het Conservatorium in Maastricht, tot voor kort was hij docent aan de Rockacademie in Tilburg. Op deze zondag laten ze ook nieuwe muziek horen van het nieuwe album dat in het najaar zal verschijnen.

Een mix van dialect en Nederlandse taal, van muziek en poëzie. De door Egbert op muziek gezette gedichten zijn Limburgse parels en de zang van Marion daarbij een streling voor het oor. Laat je verrassen, verwonderen door dit poëtisch luisterconcert op zondagmiddag 28 april in het Salviuskerkje.

Entree € 12,50 per persoon (graag gepast in een envelop).
Reserveren via [email protected].
Parkeren kan op en nabij de Platz en op het parkeerterrein Kasteel Limbricht.

Cookieinstellingen