Eendracht Papenhoven-Grevenbicht organiseert ZLF en Bondsfeest

Foto:

Schutterij Eendracht Papenhoven-Grevenbicht organiseert in juli het Zuid-Limburgs Federatiefeest (ZLF) én het tweede Bondsfeest in 2024.

Het Zuid-Limburgs Federatiefeest (ZLF) en het tweede Bondsfeest, beide belangrijke culturele evenementen in de regio, staan op het punt om Papenhoven-Grevenbicht te betoveren in 2024. Deze evenementen zijn niet alleen gelegenheden voor vermaak, maar bieden ook kansen voor het versterken van sociale banden en het vieren van regionale tradities.

ZLF 2024

Het ZLF 2024 en tweede Bondsfeest vinden plaats van 19 tot en met 21 juli en op  28 juli 2024 en beloven een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud. De Stichting Evenementen van Schutterij Eendracht Papenhoven-Grevenbicht heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat beide evenementen een grandioos succes worden. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vrijdag 19 juli 2024
    Hansen Dranken – Alfa | De Foute Party met de DJ’s van Qmusic en optredens van Marco Schuitmaker en Erwin. Tickets vanaf nu verkrijgbaar op www.zlf2024.nl/tickets.
  • Zaterdag 20 juli 2024
    Oecumenische viering en Sponsorschieten met onder anderen Duo Big Joe
  • Zondag 21 juli 2024
    ZLF 2024 met o.a. de optocht, het defilé en schietwedstrijd. Dit alles muzikaal ondersteund door TONCA, Big Benny, Die Himmlische Heinies & Z.H. De Roepoepers.

Tweede Bondsfeest

Op zondag 28 juli 2024 vindt het tweede Bondsfeest plaats met onder anderen Frans Theunisz, Karel Verspaget, Steirisch Stark, Z.H. Nuchter Vertroch en Muziekkapel EigeWies

Dj Sa-Lo zorgt tijdens het ZLF 2024 en het tweede Bondsfeest voor de perfecte muzikale omlijsting.

“We zijn ontzettend trots en opgewonden om het ZLF 2024 en tweede Bondsfeest te verwelkomen in Papenhoven-Grevenbicht,” zei Wim Notermans, voorzitter van het Stichtingsbestuur ZLF 2024. “Dit is een unieke kans voor ons dorp om te schitteren en onze gastvrijheid te tonen aan mensen van overal. We kijken ernaar uit om bezoekers te verwelkomen en samen onvergetelijk evenementen te creëren.”

Lokale vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in om een programma van topklasse te organiseren waarin de rijke tradities en levendige cultuur van de regio worden weerspiegeld.

Het ZLF 2024 en Bondsfeest beloven een viering te worden van gemeenschap, cultuur en traditie die nog lang zal nazinderen in de harten en geesten van bezoekers en deelnemers.

Cookieinstellingen