Internationale Dag van het Circus: Unieke ervaring voor Greutsj bij Magical World of Circus

Foto: Greutsj

Ter gelegenheid van de Internationale Dag van het Circus op zaterdag 20 april, heeft Greutsj het voorrecht gekregen om een exclusief kijkje achter de schermen te nemen en gratis toegang te krijgen tot een speciale voorstelling bij Magical World of Circus.

In een zeldzame en gulle geste heeft Sandor Donnert, directeur van Magical World of Circus, aangeboden om Greutsj de mogelijkheid te bieden om kinderen, gezinnen en mensen met verschillende achtergronden gratis of met korting uit te nodigen voor het circus tijdens dit weekend. Michel van Dijke, de initiatiefnemer van Greutsj, uitte wederom zijn opwinding toen Sandor hem persoonlijk benaderde met dit prachtige aanbod. Afgelopen jaar mochten velen Oekraïnse vluchtelingen en bewoners van Sittard-Geleen gratis naar het circus.

“Ik ben ontzettend blij dat Sandor mij heeft gebeld met dit geweldige nieuws dat zoveel kinderen gratis of met korting naar het circus kunnen komen,” verklaarde Van Dijke. “Ik heb specifiek kinderen uitgenodigd die normaal gesproken om welke reden dan ook niet de kans zouden krijgen om  naar het circus te gaan. Er komt zelfs een gezin van acht personen dat nu de mogelijkheid heeft om te komen genieten van de voorstelling.”

Magical World of Circus is te vinden zijn op de Markt in Geleen van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april. Het belooft een magisch weekend te worden vol spectaculaire acts en onvergetelijke herinneringen voor jong en oud.

Cookieinstellingen