Jitske Kramer en Dolf Janssen bij Krings

Foto: via boekandel Krings

Vrijdag 26 april van 14.00-15.00 uur wordt Jitske Kramer door Dolf Janssen bij boekhandel Krings geïnterviewd naar aanleiding van haar nieuwe boek Tricky Tijden.

Er is uiteraard ook voldoende tijd voor vragen en signeren.

Over het boek

Het zijn Tricky Tijden. De bestaande ordening staat ter discussie, het vertrouwde moeten we loslaten en grenzen worden verlegd. Elke transformatie kent een turbulente tussentijd, een intrigerende transitiefase waar de wereld lijkt te spelen met haar eigen regels. In deze verwarrende tijd verschuilen we ons graag achter schijnzekerheden en laten we ons te gemakkelijk verleiden door mooie beloftes.

In dit boek ontdek je de fascinerende dynamiek van grote veranderingen. Jitske Kramer ontrafelt de menselijke reacties op ingrijpende transformaties, met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen. Ze geeft ook hoop. We zijn verdwaald, maar niet verloren. We zijn al vaker door de turbulente tijden van transities gegaan. We kunnen dit!

Over Jitske Kramer

Jitske Kramer is antropoloog, internationaal spreker, bestsellerauteur en oprichter van Human Dimensions. Van haar boeken De Corporate Tribe, Building Tribes, Deep Democracy, Jam Cultures en Werk heeft het gebouw verlaten zijn meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Haar boeken zijn vertaald in het Engels, Duits en Russisch.

‘s Avonds geven Jitske en Dolf een voorstelling in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Een muzikaal theatercollege over samen mens zijn.

Cookieinstellingen