Limburgse goochelaar Brandon Smeets opent de show in Las Vegas!

Foto: Brandon Smeets

De 28-jarige goochelaar Brandon Smeets uit Sittard staat binnenkort op het podium in Las Vegas.

Naast bekende illusionisten als Chris Angel, David Copperfield en Shin Lim, is er op 8 mei ook plaats voor de Nederlander in de fabuleuze showstad. Weliswaar niet op de bekende strip, maar bij het prachtige M-Resort op de Las Vegas Boulevard. Tijdens de IA ITAM ACE conferentie mag Brandon de tweede dag openen met een onvergetelijke samensmelting van magie en technologie voor de circa 2.000 congresdeelnemers.

Voor hem gaat een droom in vervulling: “Als kleine jongen mocht ik al eens een bezoek brengen aan Las Vegas. En dan denk je toch, hoe gaaf zou het zijn als… En dat ik nu 14 jaar later een show mag opvoeren is onbeschrijfelijk!” De congresorganisator organiseerde in 2019 een congres in Nederland. Hier mocht Brandon ook al eens ten tonele verschijnen. Dit deed hij overigens niet alleen, maar samen met zijn goede vriend en vakgenoot Johan West. Destijds werd er direct al een linkje gelegd voor het congres in Las Vegas. En 5 jaar later is het dan eindelijk echt show time!

Met zijn interactieve en educatieve goocheltrucs zal hij de IT onderwerpen die tijdens het congres centraal staan op een magische en humorvolle wijze presenteren. Johan zal op zijn beurt aanvullen met extra vakinhoud en het spelen van typetjes uit bekende films. Samen brengen ze Artificiële Intelligentie, Asset Management, Duurzame IT, Financiële optimalisatie en nog veel meer tot leven. Het zijn voor Brandon geen onbekende onderwerpen. Hij was immers tot 2022 werkzaam als manager binnen de IT. Begin 2023 maakt hij de stap naar fulltime entertainer en reist sindsdien met zijn koffer vol magische momenten naar de verre uithoeken van Nederland tot zelfs de wereld over. En zo staat hij op 8 mei in Vegas en daar past volgens hem maar één uitspraak bij: ”Vivaaaa Las Vegas!.”

Cookieinstellingen