Gezellige Dialek-Aovend bie Gilde De Graven

Foto: SGN

Op dónderdigaovend 23 mei organiseiere Gilde De Grave, de Algemeine Sjrieverskrink Veldeke Limburg en Veldekekrènk Zitterd ein Dialek-Aovend.

De aovend wurt van 19:00 pès 21:00 oer (inclusief pous en kans op oetloup) gehawte in gemeinsjapshoes ’t Trefpunt aan de Pancratiussjtraot 24 in Munstergelaen.

Geer kent dae aovend korte veurdrachte en gedichter verwachte, alles in ós sjoon Limburgse taal, door veier lede van de Algemeine Sjrieverskrink: Mien Wijnhoven (Zaerum), Colla Bemelmans (Nut), Annie Tummers (Kirchroa) en John Hertogh (Zitterd).

Veldekekrènk Zitterd-Gelaen zal uch verrassje mit eine Dialek-kwis (mitdoon maag, houf neit). Eregas is de Limburgse troubadour Jos Meessen.

De entree veur dezen aovend bedreeg 8 euro. Insjrieve via www.gildegraven.nl. Kómp geer ouch?

Deze Dialek-Aovend is ein van de lètste aktiviteite van De Graven in gemeinsjapshoes ’t Trefpunt aan de Pancratiussjtraot 24 in Munstergelaen, want Gilde De Graven geit verhoeze nao Gelaen. 

Gezellige dialectavond bij Gilde De Graven

Op donderagavond 23 mei organiseert Gilde De Graven van 19:00 tot 21:00 uur een gezellige Dialectavond.

Dat gebeurt in samenwerking met de Algemeine Sjrieverskrink Veldeke Limburg en Veldekekrènk Zitterd.

Tijdens deze dialectavond (met pauze en eventueel uitloop) kunt u korte voordrachten en gedichten verwachten door vier leden van de Algemeine Sjrieverskrink Veldeke Limburg: Mien Wijnhoven (Sevenum), Colla Bemelmans (Nuth), Annie Tummers (Kerkrade) en John Hertogh (Sittard).

Veldekekrènk Zitterd presenteert een dialectquiz (meedoen mag, maar is niet verplicht). Eregast op deze avond is Limburgs Troubadour Jos Meessen.

De entree voor deze avond bedraagt 8 euro. Inschrijven via [email protected].

De avond wordt een van de laatste activiteiten van Gilde De Graven in gemeenschapshuis ’t Trefpunt aan de Pancratiusstraat 24 in Munstergeleen. Gilde De Graven verhuist binnenkort naar een nieuw onderkomen in Geleen.

Cookieinstellingen