Speld van verdienste vrijwilligers IVN Born-Land van Swentibold

Foto: Gemeente Sittard-Geleen

Burgemeester Hans Verheijen heeft op 29 april een gemeentelijke onderscheiding uitgereikt aan Arno Duwel en aan Marry Duwel-Netten. Zij ontvingen een Speld van Verdienste.

Deze onderscheiding werd aan hen uitgereikt als blijk van waardering voor hun langdurige vrijwilligersinzet voor het Instituut Voor Natuureducatie (IVN) Born-Land van Swentibold.

Arno Duwel

De heer Duwel is een zeer actief en veelzijdig bestuurslid van IVN Born-Land van Swentibold, met termijnen als secretaris en voorzitter. De heer Duwel vertegenwoordigt de vereniging in de IVN Regio Westelijke Mijnstreek. Hij is daarnaast betrokken bij verschillende werkgroepen van het IVN Born-Land van Swentibold.

Marry Duwel-Netten

Ook mevrouw Duwel-Netten doet veel op het gebied van natuureducatie. Zij was docente en mentor van de Natuurgidsenopleiding. Ook verzorgde zij jarenlang cursussen voor jeugdigen en volwassenen onder meer op het gebied van bomen herkennen, bloeiende bermen en natuurfotografie. Daarnaast is zij actief in verschillende werkgroepen van IVN Born-Land van Swentibold, organiseert ze wekelijks struinwandelingen en is ze actief in IVN Home ‘De Gaard’ in Born.

De uitreiking vond plaats in Grevenbicht tijdens een bijeenkomst van IVN Born-Land van Swentibold.

Cookieinstellingen