Avondvierdaagse 5 Jaar Beekdaelen

Foto: © Freep!k

In Beekdaelen organiseert JIS van 28 tot en met 31 mei de Avondvierdaagse 5 Jaar Beekdaelen.

Deelnemers kunnen elke avond kiezen tussen een wandelroute van 6, 10 of 13 kilometer. Het vertrek- en eindpunt is het JIS-gebouw aan de Burgemeester Pijlsstraat 1e in Schinnen.

U kunt voor de 6 en de 10 kilometerwandeling starten tussen 18:00 en 20:00 uur. Voor de 13 kilometer kunt u starten tot 19:00 uur.

Een drie/vierdagen pas kost € 5,75. Een dagkaart kost € 2,25. Voorinschrijven kan via de website www.hetjis.nl. U kunt ook elke avond aan de kassa een kaart kopen.

De routes

De wandelroutes worden elk jaar vernieuwd en voeren door de mooie natuur van Schinnen en de andere dorpen van Beekdalen. De omgeving is er een om met volle teugen van te genieten en kenmerkt zich door de vele bossen en velden, beekjes en holle wegen.

De scholenstrijd

JIS verwelkomt de basisscholen van Amstenrade, Bingelrade, Merkelbeek, Oirsbeek, Schinnen en de Groep Putters in Beweging. Zij gaan ook dit jaar weer de strijd aan voor de grootste en voor de origineelste school/groep. Het thema voor de scholen op de laatste wandeldag is “Glitteren en schitteren in 5 Jaar Beekdaelen”.

Op de laatste avond krijgen de 4-dagen wandelaars hun medaille. De prijzen voor de grootste en voor de origineelste school worden uitgereikt.

Feestavond

De 4-daagse wordt afgesloten met een denderende feestavond samen met de band Big Joe.

Cookieinstellingen