Wandel mee voor de Ophovenerhof

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op zaterdag 25 mei 2024 organiseert Rotary Sittard-Geleen Deux Villes een mooie wandeling in de omgeving van de Ophovenerhof in Sittard.

De opbrengst gaat naar Stichting Ophovenerhof. Dit is een kleine, onafhankelijke organisatie die dagbesteding en woonbegeleiding organiseert voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Zet een stap 2024! – Wandel mee voor de Ophovenerhof

U bent van harte welkom tussen 10:00 en 12:00 uur, waarbij u voorafgaand aan de wandeling koffie/thee en vlaai krijgt. Ook vinden er rondleidingen plaats op de Ophovenerhof. Bij terugkomst van de wandeling (ca 5 km) wordt u een kop soep aangeboden. De kosten voor dit programma bedragen 15 euro p.p.

De opbrengst?

De opbrengst gaat naar Stichting Ophovenerhof. Dit is een kleine, onafhankelijke organisatie die dagbesteding en woonbegeleiding organiseert voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De dagbesteding wordt georganiseerd op de Ophovenerhof in Sittard en Streekboerderij Daniken in Geleen. Op de Ophovenerhof is een woonvorm gerealiseerd waar op dit moment 11 mensen wonen. Recent zijn drie Tiny Houses geplaatst waar nog eens 3 mensen wonen met een vorm van begeleiding die uniek is in Nederland: “loslaten zonder het risico dat ze vallen”.

Meer informatie over de Ophovenerhof vindt u op www.ophovenerhof.nl.

Met uw deelname kunnen kan Rotary Sittard-Geleen Deux Villes, de Ophovenerhof voorzien van een nieuwe waterpomp voor de eigen moestuin en tuinmeubelen.

Meewandelen? Meld je dan aan via onderstaande link:

We verzoeken u daarbij aan te geven met hoeveel personen u wilt deelnemen.

Uw aanmelding is pas definitief na overmaking van het verschuldigde bedrag op NL08RABO0162200498 ten name van Rotaryclub Sittard-Geleen Deux Villes. De organisatie verzoekt u daarom bij de aanmelding ook gelijktijdig de overmaking te verzorgen. Alvast hartelijk dank!

Datum: zat. 25 mei 2024
Start: tussen 10:00 en 12:00 uur
Kosten: €15,- per persoon

Cookieinstellingen