Fabulous 2024: Een weekend vol Fashion!

Foto: SittardGenietenVoorop

Het laatste weekend van mei, zaterdag 25 en zondag 26 mei, staat in het teken van fashion event Fabulous!

Dit jaar is dit mode-evenement nog grootser en professioneler dan anders. Bovendien duurt Fabulous maar liefst een heel weekend!

Wat kan je allemaal verwachten?

Zaterdag 25 mei – Fabulous Vintagemarkt

Op zaterdag 25 mei vindt in de Jardin d’Isabelle aan het Kerkepad de tweede editie plaats van de Fabulous Vintagemarkt.

Vintage shoppen

Breng tussen 12:00 en 17:00 uur een bezoekje aan de Fabulous Vintagemarkt in Jardin d’Isabelle. Hier bieden diverse vintage-ondernemers hun pareltjes te koop aan. Denk aan (designer)kleding, vintage accessoires, boeken en (kleine) interieur items.

Vinylplaatjes van The Vinyl Twins

Tijdens de Fabulous Vintagemarkt is de muzikale omlijsting in handen van DJ-duo The Vinyl Twins. The Vinyl Twins draaien uitsluitend onverwoestbare 7″ vinylsingles in alle mogelijke stijlen en kunnen putten uit een collectie met meer dan 25.000 singles. Van pop tot rock, soul, funk, disco, dance, new wave, reggae, ska, indie & alternatieve rock tot jukebox-hits, van oldies tot newbies. Een bonte mix uit 50 jaar pophistorie, volgens het motto ‘kriskras door de platenkast’.

Hapje en drankje

Uiteraard is er ook aan een lekker hapje en drankje gedacht. Haal een heerlijke crêpe en een glaasje bubbels, neem vervolgens plaats in het vintage zithoekje en geniet van alle gezelligheid!

Breng na de vintagemarkt zeker ook nog een bezoekje aan de rest van de binnenstad waar de ondernemers klaar staan om jullie in de watten te leggen! In de binnenstad worden diverse luxe lekkernijen worden aangeboden. Denk hierbij aan aardbeien met chocolade en er lopen champagnedames rond die jullie van een heerlijk glaasje (alcoholvrije)bubbels voorzien.

Zondag 26 mei – Fabulous Fashion Show

Op deze dag staat een mega catwalk op de Markt! Hier presenteren lokale en professionele modellen de mooiste collecties van onze ondernemers uit de binnenstad! De fashionshows vinden plaats om:

  • 13:00 uur
  • 14:30 uur
  • 16:00 uur

Meer informatie over de deelnemende winkels volgt binnenkort.

Cookieinstellingen