Vinyl Release-Party 32 OHM

<em>32-Ohm</em>
32-Ohm
Foto: © Lucas Janssen

Op vrijdag 14 juni houdt de Sittardse ElectroWave band 32 OHM een Vinyl-release Party in Poppodium Volt aan de Odasingel in Sittard.

Producer Thomas Valkiers (onder andere Haunted Youth en High High) is erin geslaagd de sound van 32 Ohm perfect te vangen in de 6 nieuwe nummers, met als thema vervreemding, escapisme en – jawel – fit blijven! De naam van de plaat is Figurants-Figuranten.

32 OHM brengt het geluid uit de eighties van de vorige eeuw terug, verweven in eigen nummers. Soms stuwend, soms ingetogen, soms in het Duits, soms in het Engels. Maar wel altijd herkenbaar. “We kunnen de tachtiger jaren niet terughalen, maar we kunnen wel nog steeds sound uit die jaren beleven”, zo is de gedachte. Met veel club- en festivalervaring (onlangs nog op Mama’s Pride Festival) brengt 32 OHM een lekkere set die het midden houdt tussen Neue Deutsche Welle, New Wave en Indie.

De band heet iedereen van harte welkom op vrijdag 14 juni. De zaal gaat open om 20:00 en de band wordt vergezeld door het Amsterdamse Stakbabber.

Cookieinstellingen