Lezing ‘Powervrouwen’ in het Museum van de Vrouw

Foto: Museum van de Vrouw

Ingrid Henssen neemt het publiek op woensdag 26 juni om 19:30 uur in het Museum van de Vrouw mee naar de wereld van powervrouwen.

Dit keer geen criminele vrouwen, maar mooie succesverhalen van machtige dames.

Powervrouwen oftewel wereldwijven. Van feministe tot wetenschapper, van hulpverlener tot zakenvrouw, van hoer tot heilige. De vrouwen in de lezing van Ingrid Henssen lieten zich door niets en niemand tegenhouden. Wat hadden Florence Nightingale en Aletta Jacobs met elkaar gemeen en wat kunnen we leren van Madame Curie, Agatha Cristie en Jeanne d’Arc? Zijn Lady Diana en Oprah Winfrey zoveel anders dan wij of zijn we niet allemaal een beetje een powerdame en mogen we trots zijn op onszelf? Met meer dan 200 kleurrijke dia’s belooft de presentatie vrolijk, indringend én inspirerend te worden. Hartelijk welkom, ook voor powermannen natuurlijk.

Ingrid Henssen heeft 35 jaar ervaring op het gebied van medisch onderwijs. Nadat ze stopte als arts legde ze zich toe op nieuwe onderwerpen voor haar lezingen, zoals kunst en ook deze lezing.

De lezing begint om 19:30 uur, de zaal is open vanaf 19:15 uur. De entreeprijs bedraagt €10,00 inclusief koffie/thee. Reserveren kan tot 24 juni via www.museumvandevrouw.nl. Doe dit tijdig, het aantal plaatsen is beperkt.

Cookieinstellingen