Nieuws van de Vincentiusvereniging Geleen

Foto: © Feep!k

De Vincentiusvereniging is er voor mensen die hulp nodig hebben, of het nu gaat om armoede, eenzaamheid of andere problemen.

De vrijwilligers van de Vincentiusvereniging helpen, zijn altijd toegankelijk én menselijk.

De vereniging staat dichtbij mensen in nood en heeft ook korte lijntjes met officiële instanties. Zo wordt iedereen geholpen die vastloopt om het leven weer op te pakken, vanuit het gedachtegoed van Vincentius.

De vereniging beheert een winkel waar tweedehands spullen tegen een lage prijs kunnen worden aangeschaft. Kijk op de website voor meer informatie over de activiteiten, projecten, doelen en de historie van de Vincentiusvereniging.

Zaterdag 13 en zondag 14 juli is de winkel open van 10:00 tot 14:00 uur en dat geldt ook voor zaterdag 10 en zondag 11 augustus.

Verder is de winkel elke donderdag open van 10:00 tot 13:00 uur.

Inleveren goederen (heel, schoon en bruikbaar)

U kunt iedere dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur en ook op zaterdagen en zondagen als de winkel open is boeken, tijdschriften, kleding, schoenen, tassen, riemen, dc’s, dvd’s, lp’s, beddengoed, handdoeken, theedoeken, gordijnen, tafelkleden inleveren.

Goederen kunnen worden geweigerd als ze niet schoon, heel en in bruikbare staat zijn, dit om te voorkomen dat de vereniging extra kosten moet maken voor het afvoeren van goederen naar de milieustraat.

Op dinsdagochtend is de winkel niet open dan kunt u alleen maar goederen afgeven.

Meubilair is ook weer welkom

De Vincentiusvereniging neemt weer tweedeurs kledingkasten, bedden en matrassen en banken aan. Voorwaarde is dat de aangeboden spullen heel, compleet en schoon zijn en nog goed functioneren. Kort gezegd: in een staat zoals u het zelf ook zou willen ontvangen.

Mocht u een van deze zaken willen schenken dan kunt u duidelijke foto’s van de spullen met uw gegevens sturen naar [email protected]. De Vincentiusvereniging neemt dan per e-mail contact met u op.

In de winkel

Naast boeken, kleding, cd’s/dvd’s/lp’s zijn er ook verzamelingen van postzegels, munten en sigarenbandjes te koop. Alle dvd’s zijn nu 4 voor € 1,- dus sla u slag!

Verder vindt u het aanbod van de Vincentiusvereniging ook op www.boekwinkeltjes.nl.
Daar worden onder andere antiquarische boeken te koop aangeboden. Het aanbod is heel divers. Het loont de moeite om regelmatig op deze website in te loggen voor het actuele aanbod. Deze boeken staan niet in de winkel.

Meer informatie

Vincentiusvereniging Geleen

Cookieinstellingen