Meer én langere treinen tijdens 4Daagse en Vierdaagsefeesten

Foto: Roger Veringmeier, CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons

Tijdens de komende editie van De 4Daagse en de Vierdaagsefeesten in Nijmegen rijdt Arriva van zaterdag 13 tot en met vrijdag 19 juli met extra nachttreinen van Arnhem naar Doetinchem en van Elst naar Tiel.

De NS-treinen uit Nijmegen sluiten aan op deze Arriva-treinen. Van 16 juli tot en met 19 juli rijdt Arriva ook de gehele nacht door op de Maaslijn tussen Nijmegen-Venray. Dat betekent elk half uur een trein.

Plan je reis

Arriva roept reizigers op om, in verband met de verwachte drukte, voorafgaand aan de reis al te zorgen voor een geldig vervoerbewijs. Dit kan een e-ticket zijn of reizen op saldo met de OV-chipkaart. Daarnaast kan worden ingecheckt met een contactloze betaalpas, creditcard of mobiel. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl.

Op de website van Arriva is alle informatie te vinden voor de reis van en naar De 4Daagse met Arriva. Ga hiervoor naar arriva.nl/4daagse.

Cookieinstellingen