Lagerhuis Rosa – ondernemersevent tijdens Sint Rosa Festival

Foto: CM Sittard

Ben jij klaar voor hét energieke ondernemersevent van, voor en door ondernemers in Sittard-Geleen?

Lagerhuis Rosa keert deze zomer terug voor een derde editie op het Sint Rosa Festival.

Dit ondernemersevent van, voor en door ondernemers in Sittard-Geleen vindt plaats op vrijdag 23 augustus van 15:00 tot 19:00 uur in de spiegeltent op het festivalterrein op de schootsvelden.

Dit jaar is het thema verbinding en innovatie. Met op het programma bekende spreker Adjiedj Bakas, die zijn visie deelt over hoe ondernemers in de Westelijke Mijnstreek op een innovatieve manier meer sales-gedreven kunnen worden en hoe ondernemers met elkaar kunnen samenwerken. Ook nodigt het Lagerhuis panel, met onder andere Kosso (rapper en ondernemer in de fitness en vastgoed branche) en Paul Berden (algemeen directeur bij Berden mode en wonen), je uit om deel te nemen aan een uitdagend debat.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15:00-15:30 uur: inloop en ontvangst
  • 15:30-15:35 uur: opening door dagvoorzitter Tom Jessen
  • 15:35-16:15 uur: inspirerende lezing door Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas is bekend van onder andere zijn optredens bij BNR en WNL en de door hem uitgebrachte boeken. Hij is trendwatcher en visionair en zal tijdens Lagerhuis Rosa zijn inzichten delen over hoe ondernemers in de Westelijke Mijnstreek de banenmotor van de toekomst kunnen blijven. Hij biedt ideeën, suggesties en praktische tips over sales, marketing en samenwerking binnen de ondernemers.

  • 16:15-17:00 uur: Lagerhuisdebat Rosa ‘innovatief en verbindend ondernemen’, het debatpanel en de aanwezigen gaan in discussie onder leiding van Tom Jessen.
  • 17:00-17:05 uur: Afsluiting en samenvatting van de middag door Tom Jessen.
  • 17:05-19:00 uur: Netwerkborrel Sint Rosa stijl met open bar.

Het ondernemersevent wordt in stijl afgesloten met een netwerkborrel, geheel verzorgd met een hapje en drankje.

Cookieinstellingen