7e Koempel Rock & 2e Pillar Festival in Geleen-Lindenheuvel

08 jul 2016, 12:40 Nieuws
koempelrockpillar2016
Koempel Rock is een tweedaags gratis open air rockfestival, elk jaar goed voor een oergezellige en knusse festivalsfeer in Geleen-Lindenheuvel. De dag voor Koempel Rock staat het Pillar Festival op het programma.
Het festival groeit. De organisatie wil ook op de zevende editie van Koempel Rock weer een groter en breder publiek trekken en belooft Lindenheuvel wakker te schudden met een gevarieerd aanbod aan rock, veel show en lekker eten.
Stichting Koempel Rock is er opnieuw in geslaagd om een geweldige mix van (inter)nationale artiesten naar het dit jaar voor de tweede keer op rij georganiseerde Pillar Festival te halen, goed voor een dosis EDM, Hardstyle, R&B, Latin, Electro, House en alles wat daar tussen zit. De line-up voorvrijdag 26 augustusbestaat uit Dyna, Morello Twins, Stanley More, Sonic Soundsystem en Aizy hosted by Valentino Ignoto. Tickets kosten €6,50 in de voorverkoop en €10 aan de dagkassa. Kaarten zijn inde voorverkoop te koop bij tabakspeciaalzaak Borée en online via de website van Pillar .
Opzaterdag 27 en zondag 28 augustusis iedereen weer van harte welkom op de zevende editie van Koempel Rock. Vanaf dit jaar wordt er de nodige aandacht besteed aan decoratie - thema: Jungle - en andere spannende dingen. De line-up voor zaterdag betaat uit DJ Har, Trip to Dover, Justin Timberlake (tribute), Van Halen (tribute), Bruce Springsteen (tribute) en Iron Maiden (tribute). Op zondag is het podium voor DJ Har, The Statesmen, Orange Maplewood en Def Americans. Koempel Rock is op beide dagen gratis toegankelijk.
Het Pillar en Koempel Rock Festival worden gehouden op het grasveld achter het gebouw van Stichting Rozenbos, naast de voetbalvelden van RKFC Lindenheuvel.
» Pillar