Alles veur de Mam op zaterdag 13 mei

04 mei 2023, 18:00 Nieuws
alles veur de mam bas smeets
Moederdag staat weer voor de deur! Op zaterdag 13 mei van 12:00-17:00 vieren we dat in Sittard.
Deze dag kan je samen met je moeder(figuur) de binnenstad in en valt er van alles te beleven. Zo kan je samen cupcakes versieren, kan je een gratis ijsje halen in een speciale Moederdagsmaak of je eigen bloemenboeketje laten samenstellen!

'Liefste mama van Sittard' verkiezing

Vorig jaar werden vijf moeders heel blij gemaakt met een prachtig prijzenpakket vol met leuke cadeautjes van de lokale ondernemers. Ook dit jaar wordt om 14:00 uur de 'Liefste mama van Sittard' verkozen. Vijf moeders zijn van tevoren al geselecteerd en krijgen sowieso een mooie prijs uitgereikt. Uit deze vijf moeders wordt ter plekke een winnaar getrokken. Tot maandag 8 mei kun je jouw moeder voordragen als de allerliefste mama die er is.

Speciale Moederdagijsjes

Op de Steenweg deelt Cone Corner gratis ijsjes uit. Ze hebben speciale Moederdagsmaken ontwikkeld die alle moeders gratis mogen proeven deze dag.

Glittertattoo's en hartjesballonnen

Bij deze stand van Luna Events kan je samen met je moeder matchende glittertattoo's laten zetten! De dames van Luna Events zijn terug te vinden bij de waterfontein op de kruising van de Limbrichterstraat en Molenbeekstraat.

Stel je eigen Moederdagboeketje samen

Voor het voormalige pand van Promiss op de Limbrichterstraat kun je op vertoon van een kassabon je eigen bloemenboeketje samenstellen met behulp van een lokale bloembinder. Stel een speciaal boeketje met betekenis samen voor de liefste mama's.

Photobooth

Op de verhoging bij de kruising van de Brandstraat-Walstraat-Limbrichterstraat komt een Photobooth waar je in een leuke setting met mama op de foto kunt. Deze plek wordt aangekleed als een leuk zithoekje met een leuke achtergrond.

Knutselhoek en cupcakes versieren

Bij Brasserie Leven voor kan je gezellig samen cupcakes versieren. Ga los met glazuur en sprinkels en eet ze samen ter plekke op of neem ze mee naar huis. Daarnaast kun je ook nog een leuk presentje voor 'mama' knutselen.