Anytime Fitness prikkelt tot bewegen met #stayhomestayhealthy

17 mrt 2020, 20:45 Nieuws
anytime fitness stockholmstraat sittard
Het feit dat sportclubs voorlopig verplicht hun deuren gesloten houden was voor Anytime Fitness aan de Stockholmstraat in Sittard geen reden om bij de pakken neer te zitten.
Integendeel. In een brainstormsessie vatte bij het team van de sportschool al snel de opvatting post dat sluiting niet hoeft te betekenen dat leden van de sportschool dan maar thuis op hun krent moeten blijven zitten.
En zo werd het initiatief#stayhomestayhealthygeboren: instructeurs van Anytime Fitness nemen vanaf nu in de voor publiek gesloten sportschool dagelijks instructievideo’s op voor allerlei 20-minuten workouts die mensen thuis kunnen uitvoeren. Want: “stilzitten is geen optie!”, aldus Tom Janssen van Anytime Fitness.
De workoutvideo’s worden vanaf woensdag 18 maart geplaatst op een speciaal aangemaakt YouTubekanaal , dat ook voor niet-leden van de sportschool gratis is te volgen.
“Zo kunnen we meteen ook mensen bereiken die geen lid zijn van Anytime Fitness en die net zo goed dagelijks een gezonde portie beweging nodig hebben.”
Het initiatief werd al snel door andere sportscholen van Anytime Fitness in de Benelux opgepakt. “We hebben al erg veel leuke reacties op #stayhomestayhealthy ontvangen,” zegt Janssen tot besluit.