Aurora on the Menu

07 mrt , 18:00 Nieuws
concert aurora fortuna stadion
Op zaterdag 20 april vindt met Aurora on the Menu het eerste grote evenement van het jubileumjaar plaats van Koninklijke Harmonie Aurora uit Grevenbicht.
Het harmoniekorps, fris uit een intensief concoursjaar, staat weer te popelen om muziek te maken! Met dit concert worden muzikale grenzen verlegd en ontstaat er een unieke fusie tussen klassiek en pop!
Hiervoor is het korps de samenwerking aangegaan met de veelzijdige coverband ‘The Menu’ en de Grevenbichtse sopraan Jenske Wijshoff. Het programma, deels klassiek, deels pop en lichte muziek brengt deze werelden bij elkaar! Hierdoor wordt in het 160-jarig jubileumjaar niet alleen het verleden in het zonnetje gezet, maar zet het korps, onder de professionele leiding van Christiaan Janssen, ook een serieuze stap richting de toekomst, door te vernieuwen en te verrassen!
Het concert vindt op 20 april plaats in de Business zaal van het Fortuna Stadion in Sittard. Tickets zijn te koop via www.khaurora.nl . Tickets kosten €12,50 (excl. servicekosten) en zijn voor kinderen jonger dan 12 jaar gratis (wel een ticket reserveren via de link).
Na afloop van het concert hoeft nog niemand naar huis, want voor vertier wordt volop gezorgd: The Menu speelt door om de afterparty van livemuziek te voorzien! Voetjes van de vloer en samen naborrelen.
auror on the menu