Baroesjko in oude Salviuskerkje: Herinneren 'de mens'

17 okt 2023, 20:00 Nieuws
baroesjko in de kroeg
Op zondag 19 november treedt Baroesjko op in Salviuskerkje in Limbricht. Het concert begint om 14:00 uur.
Zij die er in 2021 bij waren, kunnen het zich nog herinneren: hoe de muzikanten van Baroesjko in een intieme setting in het Salviuskerkje (Limbricht) herinneringen ophaalden aan belangrijke momenten uit hun eerste lustrum.
lonne kielen
Lonne Kielen
Het concept en de locatie bleken zelfs zo goed bij elkaar te passen dat al vrij snel besloten werd er in de toekomst een terugkerend vervolg aan te geven. Zondag 19 november aanstaande zal daarom opnieuw in het teken staan van het thema 'Herinneren'.
Alleen nu zijn het niet alleen de bandleden die herinneringen ophalen... In een rode-draad-verhaal aaneen gesponnen door verteller en oud bandlid Bram van Gerwen lopen we langs de universele herinneringen van 'de mens'. Zoals men gewend is, gebeurt dit uiteraard mét en dóór de veelzijdige liedjes en muziek van Baroesjko! Zo wisselen de inmiddels kenmerkende liedjes elkaar af met oud- tot zeer oudgedienden, maar zeker ook met spiksplinternieuw materiaal! Voorafgegaan door een speciaal voor deze voorstelling in hetzelfde thema gemaakte kleine kleinkunst voorstelling van de jonge theatermaakster en kunstenares Lonne Kielen.
Noteer de datum alvast in uw agenda, zodat u er tijdig aan wordt herinnerd!
Baroesjko en Lonne Kielen - Herinner de mens
Locatie: oude Salviuskerkje, Platz 2 ,6141 AT Limbricht
Datum: 19 november
Aanvang: 14:00 uur, deur open vanaf 13:30 uur
Reserveren via: [email protected]
Entree: 12,50 euro pp, graag met gepast geld betalen bij de entreetafel op 19 november
Parkeren: op of nabij de Platz of op het parkeerterrein van Kasteel Limbricht