Behalve mode ook life-style en vintage bij Fabulous

24 apr 2023, 10:00 Nieuws
smoothies tijdens fabulous 2023
Zaterdag werd het life-style event Fabulous in de Sittardse binnenstad goed bezocht.
Het winkelend publiek kreeg verspreid over de middag op diverse locaties in de sfeervolle Sittardse binnenstad diverse modeshows te zien. Er kon geproefd worden van verse gezonde smoothies, lekkere hapjes en een gelukscoach gaf tips voor – u raadt het al – een gelukkig(er) leven. In het 'Re-Fabulous Atelier' van HutsSpot werd oude kleding omgetoverd tot een nieuwe en hippe eye-catcher. (Lees verder onder de foto.)
tonnies viniellie
Dj Tonnie Viniellie met vintage muziek op de vintage markt
Verder was er een kleine vintagemarkt ingericht in de Jardin d’Isabelle aan het Kerkepad. Een bijzonder fraaie en sfeervolle locatie, het perfecte decor voor deze kleine markt waar je behalve goede tweedehands kleding ook allerlei leuke oude spulletjes kon kopen. Dj Tonnie Viniellie zorgde met zijn vintage platencollectie voor passende achtergrondmuziek.
Iets verderop, op de Paardestraat, ging het er voor de deur van Music Machine iets ruiger aan toe. Dat had niet zozeer met Fabulous te maken, maar wel met Record Store Day. Ter gelegenheid van deze dag waarop platenzaken zichzelf in de schijnwerpers plaatsen gaf onder meer de band Bloody Tributes een gratis openluchtconcert.