Boe in de ZOO halloweenavonden bij Kasteelpark Born

17 okt 2022, 20:00 Nieuws
halloween algemeen
Op vrijdagavond 28 en zaterdagavond 29 oktober organiseert Kasteelpark Born weer 'Boe in de ZOO. Een Halloweenactiviteit voor jonge bezoekers.
Boe in de Zoo is een kindvriendelijke avondactiviteit rondom het thema Halloween. In het Kasteelpark is een verlichte wandelroute uitgezet langs diverse taferelen. Het thema van 2022 is 'Magische Wezens'. Ontmoet 'Patje en de draak', neem een kijkje in de toverwinkel, ontdek de trollen in het kabouterdorp en vraag de waarzegster om je toekomst te voorspellen. De route eindigt bij het terras, waar je kunt genieten van onder meer pompoensoep, hotdogs, cupcakes en warme chocomel.

Hoe laat?

Op vrijdag 28 oktober en zaterdag 29 oktober gaat de poort om 18:.00 uur open. De entree is via de normale ingang aan de Jean Barbou van Roosterenstraat. Om 21:00 uur sluit de poort weer.

Tickets

Omdat het de vorige editie in 2019 's avonds te druk werd in het park, is in overleg met de beveiliging besloten om in 2022 alleen vooraf tickets te verkopen. Zo houden we het gezellig, leuk en veilig voor iedereen. Per avond zijn er 1500 tickets beschikbaar.Tickets zijn daarom alleen online verkrijgbaar via de website: www.kasteelparkborn.nl .De tickets kosten € 7,50 p.p. Ook jaarkaarthouders moeten voor deze activiteit tickets kopen. Kinderen van 0 en 1 jaar hebben gratis toegang.
De tickets worden bij de entree gescand. Zorg dat u deze stand-by heeft op uw telefoon of heeft uitgeprint als u naar Boe in de Zoo komt.

Parkeren

Parkeer uw auto zo veel mogelijk op de Markt midden in Born. Vanaf de markt is het ongeveer 500 meter lopen naar de ingang van het park. De Jean Barbou van Roosterenstraat is deze avonden afgesloten voor verkeer.

Horeca

Op het terras staan drie tenten waar u kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes. In de reguliere horeca worden bonnen verkocht, waarmee u de versnaperingen kunt betalen. Deze avonden is er een beperkte kaart: snacks (hotdogs, frikandel en kroket), koude en warme dranken (thee, koffie, chocomel). Daarnaast zijn pompoensoep, cupcakes en popcorn verkrijgbaar.

Belangrijk om te weten

  • Het evenement is rookvrij. Dit geldt ook voor e-sigaretten
  • Kinderen mogen een lampion meenemen, maar alleen als er gebruik wordt
    gemaakt van een led-lampje
  • Zaklampen zijn niet toegestaan omdat deze verblindend werken. Dit geldt ook
    voor het gebruik van de zaklamp op de telefoon. Je ogen wennen snel aan het
    duister en dan zie je genoeg
  • We vinden het erg leuk als je verkleed komt
  • Het dragen van een masker is niet toegestaan
  • Het is niet toegestaan om bezoekers te laten schrikken
  • We raden het af om uw hond mee te nemen naar Boe in de Zoo
  • Kijk voor meer informatie op kasteelparkborn.nl of stuur een e-mail naar [email protected] .
graven 2020