Boe in de Zoo in Kasteelpark Born

26 okt 2023, 20:00 Nieuws
duiveltjes boe in de zoo
Op vrijdagavond 27 en zaterdagavond 28 oktober organiseert Kasteelpark Born weer Boe in de Zoo. Een activiteit rondom het thema Halloween dat geschikt is voor onze jonge bezoekers.
Boe in de Zoo is een kindvriendelijke avondactiviteit rondom het thema Halloween. In het Kasteelpark is een verlichte wandelroute uitgezet langs diverse taferelen. Ontmoet Trolletje en neem een kijkje bij de heksen en hun toverwinkel, maar pas op voor de grote spinnen op het kerkhof en de aliens. De route eindigt bij het terras, waar je kunt genieten iets lekker en kunt dansen bij de DJ op griezelmuziek. Op het terras staan drie tenten waar u kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes. Geniet van warme chocomel met slagroom, heerlijke cupcakes, een lekker broodje kroket of zelfgemaakte pompoensop.
Opvrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober gaat om 18:00 uur de poort open. De entree is via de normale ingang aan de Jean Barbou van Roosterenstraat. Om 21:00 uur sluit de poort weer.
Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via www.kasteelparkborn.nl en kosten 8,50 voor iedereen die ouder is dan 1 jaar. Ook jaarkaarthouders moeten voor deze activiteit tickets kopen.
Parkeer uw auto zo veel mogelijk op de Markt midden in Born. Vanaf de markt is het ongeveer 500 meter lopen naar de ingang van het park.De Jean Barbou van Roosterenstraat is deze avonden afgesloten voor verkeer.
16 halow025