Boekenweek met Frénk van der Linden, PYURE muziek en Filmhuiskorting

30 mrt 2022, 14:00 Nieuws
linden frenk van der web
De 87ste Boekenweek is een ode aan de eerste liefde en de rode draad in het Boekenweekprogramma van Bibliotheek De Domijnen is dan ook Liefde.
rectangle 336x2800
In de aanloop naar de Boekenweek, die begint op 9 april en duurt tot en met 18 april, presenteert Laura Theunissen op 2 april in Leeswinkel Echt haar dialectbundelVan mich veur dich. Op 12 april is schrijver Frénk van der Linden te gast in hetToon Hermans Theaterte Sittard met zijn programmaEen goed gesprek over de liefde. Publiek is van harte welkom de Boekenweek en de liefde te vieren met het muzikale programmaEerste liefdedoor PYURE troubadour Jos van Rens op 16 april inBibliotheek Ligne.
Frénk van der Linden, journalist en schrijver is tijdens de Boekenweek op dinsdag 12 april te gast in de Laaglandzaal van het Toon Hermans Theater. Om 19:30 uur start zijn voorstelling over het thema liefde. Hij neemt hierbij zijn recent verschenen boek En altijd maar verlangen als basis. Georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Krings.
Zaterdag 16 april speelt PYURE muzikant Jos van Rens op vier tijdstippen songs uit zijn themaprogramma Mijn eerste liefde; om 10:30 uur, 11:30 uur, 12:30 uur en om 13:30 uur kan publiek onder het genot van een kopje koffie of thee het muzikale programma beluisteren. Ook kunnen aanwezigen hun eigen keuze maken uit de muzikale menukaart met meer dan 180 titels. De keuze kan genoteerd worden op een PYURE-viltje en de muzikant vervult dan de muzikale wens.
josrens web
Tijdens de Boekenweek is er eenkortingsactie in Filmhuis De Domijnenbij de filmWaar is Anne Frank. In deze animatiefilm laat Israëlische filmmaker Ari Folman zien hoe het
dagboek van Anne Frank een ander licht werpt op onze huidige tijd. De korting van € 1,50 is geldig op 9, 10, 12, 15, 17 en 18 april.
Voorafgaand aan de vertoningen van Waar is Anne Frank op 12 en 18 april is Sara Curfs te gast, een jonge schrijfster uit Oirsbeek, die verhalen en gedichten schrijft. Sara zal ook een gedicht in het thema van de Boekenweek gaan schrijven.
Tussen 9 en 16 april betalen volwassenen geen inschrijfkosten bij het afsluiten van een nieuw abonnement bij Bibliotheek De Domijnen.