Bosec Medical partner van Sitech op het gebied van medische dienstverlening voor Chemelot

21 okt , 16:00 Nieuws
arts stethoscoop
© Freep!k
Bosec Medical is per 1 januari 2025 de nieuwe partner is van Sitech op het gebied van medische dienstverlening voor Chemelot in Geleen.
Vanaf deze datum staat 24/7 een nieuw medisch team van Bosec Medical paraat om iedere medewerker en bezoeker op Chemelot te voorzien van de juiste medische zorg mocht dat nodig zijn.
De samenwerking met Sitech markeert een belangrijke stap voor Bosec Medical. “We zijn vastbesloten om een team van hooggekwalificeerde professionals, een ongeëvenaarde zorgervaring te bieden. Ons doel is om niet alleen medische zorg te leveren, maar ook preventief mee te denken en innovatieve oplossingen te bieden die de gezondheid en veiligheid van alle medewerkers op Chemelot bevorderen.”
Stephan Boltong, Directeur van Bosec Medical: “We zijn ontzettend blij met deze samenwerking en kijken ernaar uit om onze expertise in te zetten op Chemelot. Als bedrijf met ons hoofdkantoor in Limburg kunnen we snel en effectief inspelen op de specifieke behoeften van de medewerkers en de site. Onze focus op hoogwaardige zorg en innovatieve benaderingen maakt ons een ideale partner voor Sitech.”