Circus Zanzara in town - Sint Rosafestival in aantocht

14 aug , 20:00 Nieuws
circus zanzara sint rosafestival 2024
Een van de eerste van voortekenen dat het volgende Sint Rosafestival er snel staat aan te komen is het neerstrijken van Circus Zanzare op de schootsvelden in Sittard.
Altijd als eerste, ruim een week voor aanvang van het bijzonder onderhoudende en voor iedereen toegankelijke driedaagse muziek- en cultuurfestival, slaat Circus Zanzara er zijn kampement op en wordt de circustent opgezet, zodat met de repetities voor de voorstellingen begonnen kan worden. Circus Zanzara viert dit jaar overigens zijn 40-jarig bestaan en brengt dit jaar de voorstelling 'Felix Terra'. Verwacht bij Circus Zanzara nooit een doorsnee circusvoorstelling!
Met deze voorstelling neemt Circus Zanzara het publiek mee op een ongelooflijke reis door een wereld vol verbeelding en avontuur. De show combineert meesterlijke acteerprestaties met verbluffende acrobatiek, kleurrijke kostuums en meeslepende live muziek, waardoor een betoverende atmosfeer ontstaat die toeschouwers van begin tot eind zal boeien. Felix Terra kent op alle drie de festivaldagen een soireevoorstelling en op de zaterdag en zondag tevens een matineevoorstelling.
Het Sint Rosafestival start op vrijdag 23 augustus en duurt tot en met zondag 25 augustus.