Twee concerten in Oude Salviuskerkje op 4 en 5 februari

24 jan 2017, 18:34 Nieuws
limbricht salviuskerk plafondschildering
In het weekend van 4 en 5 februari vinden in het Oude Salivuskerkje aan de Allee in Limbricht twee mooie concerten plaats.
Op zaterdag 4 februari vindt om 20:00 uur in het kader van de serie Oude Muziek een optreden plaats van Cappella Mariana (Vojtěch Semerád) met als titel De hoogste liefde - Palestrina’s Cantica Salomonis. Cappella Mariana zingt werken van de renaissancemeesters Palestrina, Gombert, Clemens non Papa en Josquin Desprez op teksten uit het Hooglied. De entree voor dit concert bedraagt 23 euro, voor Vrienden Oude Muziek 19 euro.
Zondagmiddag 5 februari om 15:00 uur geeft Kamerkoor Cantate een concert onder leiding van Dion Ritten en begeleid door Véron Jongstra aan de piano. Het koor brengt werken ten gehore uit uiteenlopende periodes, van Mendelsohn tot eigentijdse componisten als Gjeilo, Jobes en Esenvalds. Een zeer gevarieerd programma zorgt voor sfeer en muzikaliteit. Entree: 12,50 euro. Reserveren middels een e-mail aan [email protected] . Meer informatie vindt u op www.kamerkoorcantate.nl .