CV de Tuurhouters houden weer hun jaarlijkse fietstocht

21 aug 2018, 14:05 Nieuws
leisure 373859 1280 fietsers
Het is in Guttecoven ondertussen een traditie: De Grote Fietstocht, die jaarlijks wordt georganiseerd door CV de Tuurhouters.
Dit jaar vindt deze tocht plaats op zondag 2 september. De rit voert u zoals gewoonlijk door het schitterende Limburgse landschap.
Onderweg zijn er genoeg gelegenheden om even bij te komen en te genieten van een natje en droogje. De tocht is zeer geschikt voor de recreatieve fietser en de fanatieke wielrenner, dus de hele familie kan mee!
De routes zijn zeer goed begaanbaar en zijn bewijzerd met pijlen en daarnaast krijgt u ook een routebeschrijving op papier mee. U kunt kiezen voor de afstanden 35, 55 of 75 kilometer. En u kunt starten tussen 08:00 uur en 15:00 uur.
Punt van vertrek is Café Wetzels, Veersestraat 8 in Guttecoven (telefoon 046 4851504). Meedoen kost € 2,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar fietsen mee voor slecht € 1.
Voor meer informatie: www.tuurhouters.nl en www.facebook.com/tuurhouters . De organisatie is in handen van C.V. De Tuurhouters.

Afstanden en routes

  • 35 kilometer: Guttecoven, Munstergeleen, Kluis Geleen, Neerbeek, Catsop, Elsloo, Oud Stein, Guttecoven
  • 55 kilometer: Guttecoven, Munstergeleen, Puth, Schinnen, Gebroek, Nuth, Grijzegrubben, Genhout, Catsop, Elsloo, Oud Stein, Guttecoven
  • 75 kilometer: Guttecoven, Munstergeleen, Puth, Schinnen, Gebroek, Ten Esschen, Terworm, Voerendaal, Craubeek, Hulsberg, Genhout, Catsop, Elsloo, Oud Stein, Guttecoven