De Ecsplore Awards komen eraan: breng uw stem uit

15 okt , 10:00 Nieuws
ecsplore awards 2024
Ecsplore
Ecsplore reikt ook dit jaar weer een aantal Awards uit aan verenigingen en verenigingsvrijwilligers als waardering voor hun inzet.
Tot en met 20 september werden nominaties doorgegeven. Daaruit werden per categorie drie genomineerden geselecteerd.

Verenigingen

Bij de verenigingen werden genomineerd: Gehandicaptensportvereniging (GSV) Het Maasland uit Stein, Gymnastiekvereniging Swentibold uit Sittard en V.V. Sittard.

Coaches

Bij de coaches werden genomineerd: Rob Schulpen van RKSV De Ster, Elio Pulcini van V.V. Sanderbout en Laura Muurmans van Judoclub Urmond.

Vrijwilligers

Als vrijwilliger van het jaar werden genomineerd: Frank Hoedemakers van TTC Kluis Geleen, Jack Klerkx van TTV Sittard en Agnes Jenissen van GSV Maasland.

Kantinemedewerkers

De genomineerde kantinemedewerkers van het jaar zij: Sabrina Rusing-Grispen van Sportschool Senshi Stein, Bert Wouters van HV Sittardia en Denis van Beurden van BC Bumpers.

Jeugdige vrijwilligers

De genomineerden voor de titel jeugdige vrijwilliger van het jaar zijn Sajika Sathasivam van V.V. Sittard, Rik Lardinois van SV Haslou en Cisco Conjour van RKSV De Ster.
Meer informatie over de Ecsplore Awards en de genomineerden vind je op ecsploreawards.nl. Op die site kun je ook je stem uitbrengen op de genomineerden in de verschillende categorieën. Dat kan nog tot en met 8 november aanstaande. Op 22 november worden de winnaars bekendgemaakt.