De gebedskaartjes van Sint Rosa van Lima zijn er weer

20 sep , 10:00 Nieuws
bidkaartje sint rosa amulet sint rosakapel 16 juli 2019
De aartsbroederschap van O.L.V. van het Heilig Hart bracht kort voor Sint Rosa in samenwerking met het Sint Rosacomité een gebedskaartje uit van Sint Rosa van Lima.
Op de voorzijde staat de afbeelding van Sint Rosa en de Sint Rosakapel en op de achterzijde een gebed. Het kaartje heeft het formaat van een bankpas en kan gemakkelijk in de portemonnee bewaard worden. In het stevig geplastificeerde kaartje is een hangertje met een afbeelding van Sint Rosa verwerkt.
De volledige oplage van de kaartjes, die 5 euro per stuk kosten, raakte tijdens de afgelopen Sint Rosaprocessie uitverkocht. Vanwege de grote vraag naar de kaartjes werd een nieuwe bestelling geplaatst en die is inmiddels geleverd. De kaartjes zijn te verkrijgen in het winkeltje van de basiliek aan de Oude Markt 20 en bij het Sint Rosacomité (bestellen via mail aan [email protected] of telefonisch via 0643902842).
De opbrengst van de verkochte kaartjes is bestemd voor de instandhouding van de basiliek en steun aan het werk van het Sint Rosacomité.