'Kom bij ons op de bank'- opening nieuwe cultuurseizoen

22 aug 2017, 14:00 Nieuws
opening cultuurseizoen 1
Op zaterdag 9 september opent De Domijnen voor de derde keer het cultuurseizoen van Sittard-Geleen. Op de route door de binnenstad staan veel banken uitnodigend voor je klaar.
Neem plaats en kijk wat De Domijnen en heel veel andere instellingen je aan kunst en cultuur te bieden hebben. Geniet van korte dans- en muziekoptredens, previews van schouwburgvoorstellingen en laat je inspireren om deel te nemen aan cultuur.
Vanaf de markt, waar je al de eerste sneakpreviews ziet én prijzen kunt winnen, loop je via het Tempelplein naar de podia bij Fee conceptstore (hoek Walstraat/Brandstraat) en Leven (Voorstad) met diverse dans- en muziekoptredens; om tot slot terecht te komen op het plein bij Ligne waar je onder meer creatieve workshops kunt volgen of heerlijk naar muziek kunt luisteren.
Vanaf dit plein zijn alle locaties van De Domijnen goed te bezoeken: Bibliotheek, Filmhuis, Museum Hedendaagse Kunst en via de brug over de beek ben je zo bij Museum Historie en Archeologie en het Archief van De Domijnen op de Kapittelstraat.
De Domijnen verheugt zich samen met haar cultuurpartners op een nieuw seizoen vol cultuur. Het volledige programma vind je op www.dedomijnen.nl .
Kom bij ons op de bank
Opening cultuurseizoen De Domijnen
Zaterdag 9 september 12:00 - 17:00 uur
Binnenstad Sittard
Gratis