Een droombaan én een rijbewijs?

24 mei 2022, 12:00 Nieuws
campagne rijbewijs profcore
ProfCore uit Geleen zoekt personeel en biedt niet enkel een baan, maar ook een rijbewijs.
De vergrijzing en achterblijvende aanwas zorgen voor grote personeelstekorten, ook in de procesindustrie en logistiek, een sector die bovendien sterk groeit.
ProfCore, regionaal toonaangevend op het gebied van detachering en outsourcing in de procesindustrie, doet er alles aan om de kansen van nieuwe talenten op een (droom)baan in deze sector te maximaliseren. Zo investeert ProfCore sinds kort ook in het rijbewijs. Want dit ziet ProfCore, net als andere opleidingen, als investering in iemands carrière.

Vliegende start in groeiende sector

Met het aanbieden van een rijopleiding, investeert ProfCore in de start van iemands carrière. Als springplank naar een mooie loopbaan in een groeiende sector met uitstekende toekomstperspectieven. Met het aanbieden van het rijbewijs wordt de actieradius vergroot en komen veel meer opdrachtgevers en opdrachten van ProfCore binnen bereik. Tot het rijbewijs behaald is wordt voorzien in werk in de buurt. Na het behalen van het rijbewijs wordt verwacht dat iemand zelf over vervoer beschikt.
Overigens geldt dit aanbod niet alleen voor jongeren, maar voor iedereen die via ProfCore in de procesindustrie aan de slag wil. Voor diegene die aan de slag willen en hun rijbewijs al hebben, heeft ProfCore een ander mooi aanbod in de vorm van een bonusregeling.

Meer weten?

Benieuwd naar de carrièremogelijkheden binnen ProfCore? Met én zonder relevante vooropleiding of ervaring kun je via ProfCore binnen de procesindustrie of logistiek aan de slag. Neem een kijkje op www.werkenbijprofcore.nl/rijbewijs of solliciteer direct via [email protected] . Bellen (0884787778) of whatsappen (0682069916) mag ook.