Fietser in Tüddern valt door bijna-aanrijding, politie zoekt getuigen

18 okt 2016, 19:41 Nieuws
police car 271222 1280 polizei politie duitsland
Op donderdag 13 oktober is op de Straße Am Rathaus in Tüddern een 36-jarige fietser uit Selfant ten val gekomen toen hij moest uitwijken voor een auto.
Dat gebeurde toen de automobilist links afsloeg naar In der Fummer, richting winkelcentrum. Hij had daarbij de fietser over het hoofd gezien.
De automobilist stopte om te informeren naar de toestand van de gevallen fietser. Ook een vrouw kwam poolshoogte nemen. Omdat er in hun ogen niets was gebeurd vervolgden zij daarop hun weg, zonder hun gegevens achter te laten. Bij de val had de fietser echter lichte verwondingen opgelopen, die door een arts behandeld moesten worden.
Volgens het slachtoffer ging het om een kleine zwarte personenauto met Nederlands kenteken. De bestuurder was ongeveer 40 jaar oud en had kort donker haar. Naast hem zat een naar schatting 25 jaar oude man.
De politie is op zoek naar de automobilist en de vrouw die het ongeluk kennelijk heeft zien gebeuren. Ook andere getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Heinsberg, telefoon +4924529200.