Financieringscafé voor culturele vrijwilligers, organisaties en professionals

22 okt , 9:05 Nieuws
euro calculator langstudeerboete
CC0 via Pixabay/Freep!k
Op vrijdag 22 november 2024 vindt van 10:00 uur tot 14:30 uur de derde editie van het Financieringscafé plaats. Dit jaar op de nieuwe locatie van het Huis voor de Kunsten Limburg, op het Weerstand terrein in Roermond.
Tijdens deze dag maken culturele vrijwilligers en professionals kennis met een aantal bekende fondsen. Je krijgt meer informatie over actuele financieringsmogelijkheden en kunt advies inwinnen bij de adviseurs van de fondsen én het Huis voor de Kunsten Limburg. Ook is er volop gelegenheid voor ontmoeting en uitwisseling met andere initiatiefnemers.

Het Financieringscafé

Als culturele vrijwilliger, organisatie of professional ben je druk met het ontwikkelen van je plannen. Maar soms loop je tegen zaken aan en vraag je je af: ‘Hoe krijg ik mijn project financieel rond?’ of ‘Hoe zouden anderen het aanpakken?’. Tijdens het Financieringscafé maak je kennis met verschillende fondsen die je inzicht geven in hun actuele regelingen. Aan het einde van de dag weet je precies waar je terecht kunt voor advies en financiële ondersteuning voor jouw project.

Programma

Het Financieringscafé bestaat uit een ochtendprogramma van 10:00 tot 12:00 uur en een middagprogramma van 13:00 tot 14:30 uur, die inhoudelijk hetzelfde zijn. Je kunt ervoor kiezen om het volledige programma te volgen of alleen deel te nemen aan het ochtend- of middagprogramma. Te gast zijn Euregio Rijn-Maas-Noord, Oranje Fonds, voordekunst, VSB Fonds en Provincie Limburg. Ga met hen in gesprek, win advies in en doe inspiratie op.

Aanmelden

Deelname aan het programma van het Financieringscafé is gratis, maar aanmelden is verplicht. Deelname aan de lunch is optioneel en kost €15,-. Aanmelden voor het Financieringscafé kan tot en met maandag 18 november 2024 via www.hklimburg.nl/financieringscafe.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 22 november 2024.
Tijd: van 10:00 uur tot 14:30 uur (inloop vanaf 09:30 uur).
Locatie: Weerstand Roermond, Bredeweg 10, 6042 GG Roermond