Fortuna Sittard speelt vanavond tegen NAC in Breda

14 sep , 8:00 Nieuws
fortuna sittard logo rand veld stadion
Scheidsrechter Jannick van der Laan leidt vanavond het competitieduel tussen NAC Breda en Fortuna Sittard. De wedstrijd begint om 20:00 uur.
Fortuna SIttard staat na het met 0-3 verloren thuisduel tegen N.E.C. Nijmegen weer met beide benen op de grond en zal tegen de Bredanaars uit een ander vaatje moeten tappen dan tegen N.E.C. Het streven zal uiteraard het behalen van het maximale aantal punten zijn. NAC zal zich voor eigen publiek willen revancheren voor de 4-0 nederlaag die het team leed tegen sc Heerenveen.
Van echt wedstrijdritme is bij Fortuna nog geen sprake. De club gaat van één competitieduel in de afgelopen vier weken naar drie wedstrijden in acht dagen: na de uitwedstrijd tegen NAC speelt het team van coach Danny Buijs woensdag in de Amsterdam Arena de uitwedstrijd tegen Ajax, volgende week zondag komt landskampioen PSV op bezoek in Sittard.
Fortuna Sittard start de wedstrijd mogelijk met de volgende opstelling: Branderhorst, Pinto, Adewoye, Guth, Dijks, Rosier, Fosso, Mitrovic, Peterson, Aïko en Halilovic. De geblesseerden Úmaro Embaló, Alessio da Cruz en Kaj Sierhuis zijn nog lang niet aan spelen toe.