Genomineerden Brilliant Business Awards bekend

08 mrt 2019, 14:00 Nieuws
brilliant business awards
De afgelopen maand had men de gelegenheid om bedrijven uit de regio te nomineren voor de tweede editie van de Brilliant Business Awards.
Dit gebeurde massaal. De negen genomineerden zijn bekend en worden onderverdeeld in drie categorieën. De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de portefeuillehouders economie van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen.
In de Westelijke Mijnstreek zijn er tal van bedrijven die op een succesvolle manier aan de weg timmeren, op een innovatieve manier. Juist die bedrijven mogen best eens in het zonnetje gezet worden. Drie ondernemers gaan op 16 april aanstaande naar huis met één van de Brilliant Business Awards. Er zijn prijzen te verdienen in de volgende drie categorieën;

Diamant

De prijs voor de onderneming die met ideeën, ontwerpen, producten of bedrijfsconcept, afkomstig uit de Westelijke Mijnstreek (Beek, Sittard-Geleen of Stein), economisch succesvol is en daarmee een visitekaartje is voor onze regio. In deze categorie zijn genomineerd:
  • EuroFibers uit Beek;
  • HAL 3 Projects uit Beek;
  • HBI Bisscheroux B.V uit Sittard-Geleen.

Robijn

Voor de onderneming die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden, met potentie voor de toekomst. De volgende bedrijven konden, in deze categorie, rekenen op een nominatie:
  • Weld Point uit Beek;
  • Boostani Solutions uit Sittard-Geleen;
  • Luna Eten & Drinken Stein.

Parel

Voor de meest klant- en/of servicegerichte in de horeca, detailhandel of dienstverlening. In deze categorie zijn genomineerd:
  • Acaleph Opleiding uit Sittard-Geleen;
  • Pasta by Michel uit Sittard-Geleen;
  • IZT-Limburg uit Stein.
Wie geïnteresseerd is, kan de award show op 16 april bijwonen. Kaarten kosten tien euro per stuk en zijn te bestellen via www.brilliantbusiness.nl.
De show begint om 19:00 uur en wordt gehouden in Multifunctioneel centrum de Grous in Stein. De presentatie is in handen van Vivian Lataster. Gastspreker is ondernemer Jean Gelissen van Gelissen Group (Gepla & Toverland).
Meer weten over de Brilliant Business Awards? Kijk dan op www.brilliantbusiness.nl .